Eddy’s LBH-Specialiteiten

Wist je al dat wij onze eigen bier, likeur en Blaimontse taart hebben?

Eddy’s specialiteiten

Grenzen verleggen, nieuwe uitdagingen zoeken en blijven verrassen zit in het bloed van Chef-kok en eigenaar van La Bonne Heure, Eddy Kielenstijn. Steeds opzoek naar nieuwe recepten, en dat niet alleen op het gebied van eten.

Inmiddels zijn niet alleen zijn gerechten, maar ook zijn bier, likeur en taart niet meer weg te denken bij La Bonne Heure.

Ons bier laten we speciaal voor ons brouwen bij de ambachtelijke bierbrouwerij Brasserie Caracole in Falmignoul. Een heerlijk, authentiek amber biertje met een alcohol percentage van 7,9%. Bijzonder aan de bereiding van het bier is dat men werkt met een op houtvuur gestookte koperen brouwketel die essentieel is voor de smaak van dit ambachtelijke bier. In Europa is dit de enige brouwerij die dit nog zo doet.

Ons huislikeurtje is te herkennen aan de verschillende specerijen, waaronder speculaas en kaneel, die het likeurtje erg toegankelijk maakt. Heeft u het al geproefd?

De Blaimontse Honing-walnotentaart is zijn paradepaardje. De uitdaging was om met zoveel mogelijk streekproducten een lekker dessert te maken. Aan u om te bepalen of dat is gelukt!

Logo La Bonne Heure

Onze openingstijden

Voor onbepaalde tijd gesloten

Maandag

gesloten

Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag

gesloten

Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Opmerking? Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via telefoonnummer: +32 (0)82 744 798 of door het invullen van onderstaand formulier. Wij reageren z.s.m., doch uiterlijk binnen 24 uur.

*RESERVERINGEN EN/OF BESTELLINGEN ZIJN NIET MOGELIJK VIA DE WEBSITE/ PER MAIL.