Ons bedrijf

Wij zijn maar al te trots op ons bedrijf, lees hieronder kort onze achtergrond.

Onze achtergrond

Begin 2012 alweer werd Eddy Kielenstijn gevraagd door toentertijd de parkeigenaren van “Vallée Les Etoiles” om de ingezakte horeca in Blaimont nieuw leven in te blazen. Voorheen had Eddy als chefkok gewerkt bij gerenommeerde restaurants als “Quatre Bras” in Best en “Tout le Monde” in Eindoven. Ook was hij jarenlang eigenaar van Brasserie “De Kiel” in Steensel. Eddy weet dus niet alleen wat lekker koken is maar ook als ondernemer kent hij de klappen van de zweep.

We zitten inmiddels alweer in ons 9e seizoen en zijn dan ook trots op het feit dat we kunnen blijven vernieuwen en uitbreiden. We blijven zoeken naar nieuwe uitdagingen om onze gasten te blijven verrassen met ons gezellig ingericht restaurant, prachtig panoramaterras en sfeervolle “T-Kielja” lounge-bar. Dit jaar hebben we onze service bijvoorbeeld nog verder uitgebreidt door naast de broodjesservice en pizza’s bezorgen op het park ook volledige ontbijtjes aan de chalets en maaltijden van de kaart te cateren. Nog meer verwennerij en vakantiegevoel dus!

Logo La Bonne Heure

Actuele openingstijden (winkel, to-go en catering)

Maandag

gesloten

Dinsdag

gesloten

Woensdag

gesloten

Donderdag

gesloten

Vrijdag

15.00u tot 20.00u

Zaterdag

9.00u tot 11.00u

16.00u tot 20.00u

Zondag

9.00u tot 11.00u

16.00u tot 20.00u

 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Opmerking? Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via telefoonnummer: +32 (0)82 744 798 of door het invullen van onderstaand formulier. Wij reageren z.s.m., doch uiterlijk binnen 24 uur.

*RESERVERINGEN EN/OF BESTELLINGEN ZIJN NIET MOGELIJK VIA DE WEBSITE/ PER MAIL.