Over ons bedrijf

Begin 2012 werd Eddy en Anja Kielenstijn door de parkeigenaren van “Parc les Etoiles” gevraagd of zij de ingezakte horeca in Blaimont nieuw leven wilde inblazen.

Voorheen had Ed als chefkok gewerkt bij gerenommeerde restaurants als “Quatre bras” in Best en “Tout le Monde” in Eindhoven. Ook was hij jarenlang eigenaar van café-restaurant “De Kiel” in Steensel. Dus Eddy weet niet alleen wat lekker koken is maar is ook ondernemer in hart en nieren.

Na enige bedenkingen durfde Eddy en Anja de uitdaging tóch aan te gaan. Zowel de keuken als het restaurant werden grondig verbouwd en aangepast aan hedendaagse maatstaven en kregen een volledig nieuw interieur. De prachtig gewelfde opslagruimte, uit de eerste helft van de 19e eeuw, aan de overzijde van de straat werd leeggemaakt en opgeknapt en vervolgens ingericht als gerieflijke en zeer sfeervolle “Tkielja” lounge-bar. De terrassen werden geplaveid en ook voorzien van nieuw meubilair.

Eddy kookte “les étoiles du firmament” ofwel “de sterren van de hemel” en de vernieuwde zaak was vanaf de opening een succes.

Toen de andere zoon van Eddy en Anja, Mitchel, van de hotelschool kwam kon hij ook naar Blaimont komen om gerant (restaurantmanager) te worden. Ook zijn partner, Lieke van der Maas kwam naar “La Bonne Heure” en is op diverse plekken inzetbaar. Dit team wordt aangevuld met verschillende oproepkrachten uit de regio.