Ons bedrijf

Wij zijn maar al te trots op ons bedrijf, lees hieronder kort onze achtergrond.

Onze achtergrond

Begin 2012 alweer werd Eddy Kielenstijn gevraagd door toentertijd de parkeigenaren van “Vallée Les Etoiles” om de ingezakte horeca in Blaimont nieuw leven in te blazen. Voorheen had Eddy als chefkok gewerkt bij gerenommeerde restaurants als “Quatre Bras” in Best en “Tout le Monde” in Eindoven. Ook was hij jarenlang eigenaar van Brasserie “De Kiel” in Steensel. Eddy weet dus niet alleen wat lekker koken is maar ook als ondernemer kent hij de klappen van de zweep.

We zitten inmiddels alweer in ons 10e seizoen en zijn dan ook trots op het feit dat we kunnen blijven vernieuwen en uitbreiden. Het afgelopen jaar was natuurlijk een bijzonder raar jaar, maar in deze tijd hebben we niet stilgezeten. Het heeft ervoor gezorgd dat we nu op de 1e etage een extra volledig ingericht restaurant hebben waar we onze gasten kunnen verwelkomen. Niet alleen om gewoon een lekker hapje te eten. Maar ook ideaal voor privé diners, vergaderingen en kleine feestjes tot 50 personen. Ga gerust een kijkje nemen en/of vraag naar de mogelijkheden!

Logo La Bonne Heure

Onze openingstijden

Voor onbepaalde tijd gesloten

Maandag

gesloten

Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag

gesloten

Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Opmerking? Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via telefoonnummer: +32 (0)82 744 798 of door het invullen van onderstaand formulier. Wij reageren z.s.m., doch uiterlijk binnen 24 uur.

*RESERVERINGEN EN/OF BESTELLINGEN ZIJN NIET MOGELIJK VIA DE WEBSITE/ PER MAIL.