Speciale gelegenheden

Bij ons kun je werkelijk voor elke gelegenheid een geschikte sfeer en locatie vinden. Kijk hieronder voor enkele ideeën.

Voor elke gelegenheid een geschikte locatie

Onze zaak beschikt over meerdere ruimtes waardoor wij in staat zijn om voor elke gelegenheid de juiste sfeer te creëren.

Denk aan bijvoorbeeld:

  • Bedrijfsbijeenkomsten
  • Bruiloften, feesten, partijen
  • Diners voor gezelschappen
  • Reünies
  • Congressen
  • Familieweekenden
  • Binnen- en buiten BBQ’s
  • Recepties
  • Condoleances
  • Nieuwsjaarsborrel

Voor de grotere gezelschappen gebruiken we vaak de gezellige T-Kielja lounge bar aan de overkant van ons restaurant. Een typisch authentiek ardeens gerestaureerde boerderij, omgebouwd tot (lounge)bar/zaal met ruimte voor 60 personen (combinatie staand/ zit). Aan deze locatie hebben we een eigen terras, met volop mogelijkheden en tevens de mogelijkheid door middel van het plaatsen van tenten (bij slecht weer) de locatie uit te bereiden tot maximaal 200 personen. 

Ook hebben we aan de overkant van ons restaurant een conferentieruimte, geschikt voor 150 personen. 

Ons sfeervol restaurant staat bekend om de enorme hoeveelheid klokken die overal te vinden zijn (een subtiele verwijzing naar de naam La Bonne Heure), je kijkt je ogen uit! Het restaurant biedt ruimte voor 100 gasten, met ook een eigen terras én een prachtig panoramisch uitzicht over de vallei voor nogmaals 80 gasten. (Allen zitplaatsen)

Voor ons standaard, maar voor gasten vaak een welkome verrassing: wij besteden altijd veel aandacht aan de tijd van het jaar en in het bijzonder speciale gelegenheden zodat elk seizoen en bijzondere dagen een echte beleving worden. Denk aan Valentijnsdag, Pasen, Kerst, Halloween, een gezellige open haard met een brandend vuurtje of vuurschaal op het terras in de winter, dekentjes en kaarsjes op de lange zomeravonden, etc.

Opzoek naar een geschikte locatie? Neem contact met ons op en bespreek samen met Eddy of Maaike je wensen, zodat we samen, jullie speciale gelegenheid uniek kunnen maken.

*Door onze jarenlange ervaring op het gebied van horeca, maar ook doordat we de kennis en contacten hebben over en in de regio kunnen we indien gewenst zelfs meedenken over de invulling van meerdaagse gelegenheden inclusief de optie tot overnachten.

Logo La Bonne Heure

Onze openingstijden

Voor onbepaalde tijd gesloten

Maandag

gesloten

Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag

gesloten

Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Opmerking? Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via telefoonnummer: +32 (0)82 744 798 of door het invullen van onderstaand formulier. Wij reageren z.s.m., doch uiterlijk binnen 24 uur.

*RESERVERINGEN EN/OF BESTELLINGEN ZIJN NIET MOGELIJK VIA DE WEBSITE/ PER MAIL.