T-Kielja Loungebar

Wat vroeger een varkensstal was, is nu een unieke en zeer authentieke locatie welke voor oneindig veel doelen te gebruiken is. Lees hieronder meer!

Unieke extra locatie!

In onze “T-kielja loungebar” kun je, in een nostalgische ambiance, genieten van een lekker streekbiertje, wijntje, frisdrankje of iets sterkers. Ook bereiden we verschillende kleine snacks en hapjes. Bij mooi weer is natuurlijk ook het “T-kielja” terras geopend vanwaar je uitstekend toezicht kunt houden op je kinderen op het springkussen of in de indoorspeeltuin.

Bij grote sportevenementen zal er een groot scherm aanwezig zijn om deze te bekijken. Het betreft evenementen van wielrennen, formule 1, voetbal en de olympische spelen. De T-kielja loungebar is ook ideaal af te huren voor grote groepen, feestjes, BBQ’s, etc. Vraag naar Eddy of Maaike en bespreek met hen de mogelijkheden!

Kijk op het grote krijtbord naast het terras voor actuele openingstijden en activiteiten!

Onze openingstijden

Voor onbepaalde tijd gesloten

Maandag

gesloten

Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag

gesloten

Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Opmerking? Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via telefoonnummer: +32 (0)82 744 798 of door het invullen van onderstaand formulier. Wij reageren z.s.m., doch uiterlijk binnen 24 uur.

*RESERVERINGEN EN/OF BESTELLINGEN ZIJN NIET MOGELIJK VIA DE WEBSITE/ PER MAIL.